Ако кухнята и хола ви са едно, то това са най- добрите интериорни решения за вас (снимки)

Ако кухнята и хола ви са едно, то това са най- добрите интериорни решения за вас (снимки)

08.12.2017 15:56

Комбинирането на кухнята с хола е не само модерно, но и разумно решение за студиа или апартаменти със скромно жилищно пространство. Как правилно да разпределяте пространството така, че и двете зони да се допълват и да не претоварва стаята обаче? Вижте няколко предложения.

1. Индустриален стил

Непретенциозен кухненски интериор, декориран в промишленото стил, със семпли и функционални метални рафтове и оригинална маса, изработена от дърво и бетон, която разделя дневната от мястото за приготвяне на храна.

2. Контрастна комбинация

Черно-бял хол с камина, оригинално кресло, отделено от малката кухня с широк бар-плот, който също служи и като работна повърхност и маса за хранене.

3. Уютно пространство

Прекрасен интериор на малка уютна кухня с минимален набор от мебели и бар-плот, който отделя кухнята от останалата част с ъглова мека мебел и кръгла маса.

4. Блясък

Просторна бяла стая с отворена кухня с снежно бяло U-образно оформление и сиви шкафове. Акцент е розовият гръб, който се съчетава с дивана в хола.

5. Простота и елегантност

Кухня и хол, декорирани в светли цветове, което визуално увеличава пространството. Специална роля в този апартамент имат разнообразните осветителни тела, които изпълват стаята с мека светлина.

6. Скандинавски стил

Удивителен интериор на светли кухня и хол, декорирани в скандинавски стил, с живи растения, кожен диван и оригинален килим.

7. Модерен дизайн

Прекрасен апартамент с отворен план с тухлени стени, функционален кухненски комплект, вградени уреди и ъглов сив диван, който определя зоната за отдих.

8. Внимание към детайлите

Приятна стая кухня и хол с ергономични шкафчета и работни повърхности, разположени в ниши, обикновена маса за хранене и удобен сив диван. Ярките аксесоари и елементи добавят свежест на интериора.

9. Еко-стил

 

Бяла кухня, която се отличава с оригинален бар плот, разделяйки помещението на две функционални зони.

10. Цветна феерия

Уникално пространство с текстурирани сини стени, тясна бяла кухня с отворен тип и хол с интересен цветен диван и масичка за кафе.

Сподели новината

Тагове