Страхотни идеи как да обзаведете офиса си (много снимки)

Страхотни идеи как да обзаведете офиса си (много снимки)

05.02.2018 17:05

Офисът е мястото, където прекарваме по-голямата част от седмицата и деня си. Затова е важно той да бъде удобно обзаведен, функционален и съвременен също като нашия дом, така че да ни е приятно да прекарваме времето в него.

Независимо дали става дума за големи или малки пространства, постарайте се да обособите различни зони в офиса: за клиенти, за работа, за отдих, за хапване. Тъй като имате ограничен избор на мебели, основно бюра и офис столове, заложете на акценти на стените и тавана.

 

Оригиналните осветителни тела например придават безапелационно модерен дух на едно такова пространство. Този ефект можете да постигнете и с боядисването само една акцентна стена в помещението, пред която да центрирате основния работен кът и да продължите с вплитането на този цвят в някои от мебелите и аксесоарите, споделиха от http://www.highviewart.com

Като стана дума за аксесоари, саксийните цветя и тематичните книги може би са най-подходящи за офисното пространство. Много често, разбира се, се залага на статуетки и награди, които да демонстрират значението на компанията в бранша.

Напоследък все повече се засилва тенденцията офисните пространства да изглеждат като хотелски - удобни, модерни и гостоприемни. В този ред на мисли, нека разгледаме няколко естетично издържани примера за организация на интериора в офисното пространство.

Снимка: Galyna Andrushko / Shutterstock.com

Снимка: Rade Kovac  / Shutterstock.com

Снимка: VAndreas / Shutterstock.com

Снимка: VAndreas / Shutterstock.com

Снимка: VAndreas / Shutterstock.com

Снимка: Basileus / Shutterstock.com

Снимка: Zastolskiy Victor / Shutterstock.com

Снимка: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Снимка: ImageFlow / Shutterstock.com

Сподели новината

Тагове