Ето как малкият ви дом да изглежда доста по- голям отколкото всъщност е (снимки)

Ето как малкият ви дом да изглежда доста по- голям отколкото всъщност е (снимки)

30.01.2018 16:35

Обзавеждането на малкото жилище може да бъде забавно и предизвикателно. За да постигнете не само максимален резултат, но и впечатляващ ефект, помислете за по – различно и нестандартно оформление, заложете на смели решения и модерно излъчване.

Вижте 10 предложения, които може да ви вдъхновят и да ви накарат да преосмислите пространството.

 

Бъдете монохромни

В тази стая свежите бели стени служат като перфектното платно и контрастират на ексцентричното черно осветление и рамките на картините.

 

Завеси от пода до тавана

Завесите са най-бързият начин да добавите височина към всяко пространство. Номерът е да ги закачите близо до тавана.

 

Силата на тройката

Групирането на елементи по тройки като в това пространство е чудесен начин да направите дневната да се усеща малко по-голяма.

 

Чисто и просто

Когато нямате достатъчно място, но искате да добавите някакъв цвят, най-добре е да започнете като основа с неутрални и добавка един мек цвят, да добавите различни текстури и покрития.

 

Планирайте осветлението

Тази всекидневна изглежда голяма и просторна не само заради високите тавани и големите прозорци, но и заради осветлението на няколко нива.

 

Не пренебрегвайте недостатъчно използваните места

Ако имате няколко прозореца в малката хол, поставете на прозоречните первази книги, растения и други декоративни предмети.

 

Бъдете смели (но неутрални!)

Смесете различни моделите във фина и неутрална палитра. Това е гениален начин да се добавите излъчване в малкото пространство.

 

Хитро място за съхранение

Мислете нестандартно когато става въпрос за съхранение. Като този нетрадиционен диван, разположен над няколко коша.

 

Забравете традиционните решения

Защо холът трябва да е секция и масичка за кафе. Направете стаята така, че да е удибна за вас диван с местещи се модули, рафтове и мек килим.

 

Прозрачно

Акрилните или стъклени мебели отдавна са дизайнерски трик за малки пространства. Те изпълняват функцията си, но са като невидими. Резултатът е функционална стая, но без всички визуални претрупвания.

Сподели новината

Тагове