Тенденции, които са супер демоде, но въпреки това хората не могат да се сбогуват с тях (снимки)

Тенденции, които са супер демоде, но въпреки това хората не могат да се сбогуват с тях (снимки)

20.02.2018 14:58

Има тенденции в дома, които са вечни и непреходни и които са издържали всички тестове на времето. Но има и такива, които, въпреки, че вече са извън мода, много хора продължават да ги налагат в домовете си. От Homestolove се обръщат към няколко интериорни дизайнери, които споделят кои са тенденциите, които те не биха искали да виждат вече. Въпреки че са любими за доста хора, споделиха колегите от idei.bg

Шеврон

Въпреки че все още много хора го избират като модел за завеси или текстил на възглавници, славата му започва да отминава.

Сентенции с букви

Колкото и да е сладко, става малко кичозно. Не е необходимо да слагаме дървени букви, изписващи EAT или SLEEP. Ясно е, че щом е трапезария е за ядене, а спалнята е за спане.

Отворен план

Този тренд е предпочитан от много хора, защото дава свобода и гъвкавост на пространството, но Амбър Люис от Amber Interiors смята, че трябва да се върне модата на класическите стаи. Ще си позволим да не се съгласим с нея, но всеки има право на мнение, нали?

Шарени тапети

Може да са интересни, но идват малко в повече. Ако държите на дръзко излъчване, помислете за светъл тапет със семпъл десен или на голямо и ярко произведение.

Модата на 90 – те

Според много дизайнери е по – добре стила, който властваше преди близо 30 години да си остане там – с големите библиотеки, тежките полилеи и тъмни масивни мебели.

Тъмни кранове в банята

Всяка година ставаме свидетели на нови тенденции в банята, но тъмните цветове на кранове и дръжки е по – добре да останат в миналото, смятат дизайнерите.

Сподели новината

Тагове