Най- завладяващите идеи за обзавеждане на всекидневната, с които ще направите дома си страхотен (снимки)

Най- завладяващите идеи за обзавеждане на всекидневната, с които ще направите дома си страхотен (снимки)

02.01.2018 15:12

Всекидневната стая е много специално място във всеки дом. Някои хора предпочитат тя да бъде заедно с кухнята, за други е важно да бъде отделена. Ако стаята е малка обаче, е от значение да я обзаведете по правилния начин, да разпределите мебелите така, че да има достатъчно място за движение и преминаване.

Ярките цветове не са табу за малката стая. Ако се страхувате, че няма да се справите с декорацията, заложете на неутрални стени заложете на цвят акцент – в мебел или аксесоари.

За да оформите кът, сложете килим, но нека той да не обзема мястото, а да обхваща зоната около масата и малко под краката на дивана.

Вместо да купувате много на брой малки мебели, по- добрият вариант е да заложите на по – обемни, но малко на брой мебели.

Не забравяйте и за стената акцент. Тя привлича погледите и се превръща във фокусна точка. Това може да е красива картина, телевизор, каменна или дървена облицовка.

Завесите в малката всекидневна е хубаво да бъдат от светли цветове, а материята – лека и ефирна. Закачете ги високо, за да не „смачкате“ помещението.

Обзавеждайки вашия хол обаче не забравяйте, че най-важно е да бъде комфортна и удобна за всички в семейството. 

Сподели новината

Тагове