Продава Къщa София Бояна 472000 EUR

Обява №: 600258 Статус: Неактивна

Ориентир: ул. 732

Обява №: 600258 Статус: Неактивна

Ориентир: ул. 732

Информация

Оферта № :
600258
Площ:
362 m²
Цена
472000
Цена/m2:
1303.87
Статус
Неактивна
Година на строителство
2019

Представяме на вашето внимание луксозна къща в затворен комплекс. Съчетанието от перфектно местоположение, иновативна технология на строителство, качество на използваните строителни материали и инсталирани системи и още много други детайли правят комплекса единствен по рода си в България, а дори и в Европа. Предстоящо пускане в експлоатация!
Комплексът се състои от 13 къщи, разделени на три типа в зависимост от квадратурата. Предоставя се възможност на купувача да избере къща спрямо неговите нужди.
Къщата с квадратура 362 кв.м. има сленосто разпределение - три нива: сутерен, първи и втори етаж .
- Сутерен: височина на таваните 2, 70 метра, гараж за два големи автомобила, техническо помещение, складови помещения, перално с достатъчно място за сушене на дрехи, душ кабина и място за сауна или парна баня. На нивото на сутерена, но на открито има още две места за паркиране, принадлежащи на къщата.
- Първи етаж над сутерен: височина на таваните 3м. На север входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария. На юг: спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др. ); баня с тоалетна; веранда с прекрасна гледка към Витоша; просторна всекидневна, гледаща към Витоша.
- Втори етаж: височина на таваните на места до 3, 30м. На него са разположени коридор три големи спални, като едната има собствен дрешник 8кв. м. и баня 9 кв. м. и още една баня, обслужваща другите две спални. Две от спалните излизат на голяма тераса на юг с гледка към Витоша.
Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.
Къщата има собствен парцел, с който се продава. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса.
Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.
- За отоплението и охлаждането предварително са инсталирани и монтирани: термопомпа, подово отопление, конвектори.
- За хигиената и почистването: вградена в стените прахосмукачка
- За охрана и управление на всички системи е инсталирана система за умно управление на къщата.
- За връзка с гости на входа и охраната на комплекса е инсталирана домофонна система във всяка къща, чийто сигнал може да се прехвърля върху мобилен телефон ако сте в двора на къщата и не чувате звънеца.
В двора е инсталирана поливна система.
Комплексът се охранява от жива охрана денонощно. Има контрол на достъпа и видеонаблюдение. Общите части и личните дворове се поддържат от нас след заплащане на много изгодна такса поддръжка.

Показаният интериор е визуализация и е илюстративен за това как може да изглежда къщата.

Виж имота на картата Принтирай

Сподели обявата

Твоят агент

Виктория Аврамова

Телефон: 0882 424 160 / 0888 998 166

Email: [email protected]

Скайп: viki_imotibg