ИМОТИ БГ е динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти.

ИМОТИ БГ е специализирана в управлението и реализацията на чужди и български инвестиции. Авторитетът и се гради на базата на аналитичния подход и познаването на специфичните условия на пазара на недвижимите имоти.

Сред клиентите и са множество чуждестранни компании с интереси за инвестиране в България.

Имоти БГ за нас

Безспорният авторитет на компанията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа на ИМОТИ БГ.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен и представителен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите.

Екипът има задълбочена познания в областта на законодателството на Република България.

Тези качества позволяват на компанията да извършва консултантска дейност и посредничество в полза на чуждестранни физически и юридически лица.

имоти в строеж

Изцяло в темповете на новото време, екипът е квалифициран и ползва всички нови по вид и характер комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.

ИМОТИ БГ разполага освен с постоянен екип, така и с асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти и други специалисти , които биват привличани в интерес на клиентите на компанията.

За нас

Работим за вас от 1999
Важното е да не се страхуваш да хванеш шанса. Помнете, най-големият провал е да не опиташ.

Company CEO

Нашият екип

Agent
Телефон
 
Имейл
Skype
 

Забавни факти

1517
Показани имоти
2145
Доволни клиенти
5468
Продадени имоти
5475
Дни от както сме тук