Продава Мезонет София Бояна 260000 EUR

Обява №: 604370 Статус: Активна

Ориентир: ул. Кумата

Обява №: 604370 Статус: Активна

Ориентир: ул. Кумата

Информация

Оферта № :
604370
Площ:
174 m²
Цена
260000
Цена/m2:
1494.25
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Етаж:
1 от 3
Статус
Активна
Тераси:
Да
Гараж / Паркомясто:
Да
Година на строителство
2020

С АКТ 16!
ИмотиБг предлага за продажба голям апартамент тип мезонет с излаз на веранда и собствен двор в нова завършена луксозна триетажна сграда, в която има само пет апартамента.

Предлаганият апартамент се намира на първи и втори жилищен етаж и е с функционално разпределени върху 152 кв.м чиста площ: 4 спални, хол с кухня и трапезария, 3 бани с тоалетни. В допълнение има чудесна веранда 13 кв.м. и собствен двор (64 кв.м.) с излаз от хола. Възможност за покупка на гараж/паркомясто.
В сградата се продават и други апартаменти с различно разпределение.

За сградата: Всички жилища са просторни и светли, с подходяща ориентация и с функционални разпределения. Апартаментите съчетават съвременните тенденции в проектирането с усещането за уединеност и удобство, което предлага животът в къща.
Всички апартаменти имат осигурени гаражи или паркоместа в двора на сградата, както и големи мазета. Партерните апартаменти разполагат със собствени дворове и веранди. Останалите три апартамента имат просторни южни тераси, на част от които има възможност за изграждане на външни барбекюта.
Всяко жилище има три независими една от друга възможности за отопление: газово котле (с изпълнена газова разводка до котлето); ток (местата за климатици са указани в проекта); камини (всяко жилище има индивидуален комин).
Във фоайето на сградата е предвидено място за посрещане на гости, както и отделно помещение за велосипеди и детски колички и помещение за чистачка.
Има и обособен общ двор с атрактивно озеленяване. По фасадата и козирката има ефектно нощно осветление.

Предлагаме и други подобни имоти.

Виж имота на картата Принтирай

Сподели обявата

Твоят агент

Виктория Аврамова

Телефон: 0882 424 160 / 02 933 59 33

Email: viki@imotibg.com

Скайп: viki_imotibg