Продава Тристаен Апартамент София Бояна 170000 EUR

Обява №: 595213 Статус: Неактивна

Ориентир: ул. Кумата

Обява №: 595213 Статус: Неактивна

Ориентир: ул. Кумата

Информация

Оферта № :
595213
Площ:
126 m²
Цена
170000
Цена/m2:
1349.21
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Етаж:
1 от 3
Статус
Неактивна
Тераси:
Да
Гараж / Паркомясто:
Да
Година на строителство
2020

ИмотиБг предлага за продажба тристаен апартамент с излаз на веранда и собствен двор в нова завършена луксозна триетажна сграда, в която има само пет апартамента. Всички жилища са просторни и светли, с подходяща ориентация и с функционални разпределения.

Продаваният апартамент се намира на първи жилищен етаж и е с функционално разпределени върху 95 квм.м чиста площ: 2 спални, хол с кухня и трапезария, баня и тоалетна за гости. В допълнение има чудесна веранда 19 кв.м. и собствен двор (100 кв.м.) с излаз от хола. Възможност за покупка на гараж/паркомясто.
В сградата се продават и други апартаменти с различно разпределение.

За сградата: Апартаментите съчетават съвременните тенденции в проектирането с усещането за уединеност и удобство, което предлага животът в къща.
Всички апартаменти имат осигурени гаражи или паркоместа в двора на сградата, както и големи мазета. Партерните апартаменти разполагат със собствени дворове и веранди. Останалите три апартамента имат просторни южни тераси, на част от които има възможност за изграждане на външни барбекюта.
Всяко жилище има три независими една от друга възможности за отопление: газово котле (с изпълнена газова разводка до котлето); ток (местата за климатици са указани в проекта); камини (всяко жилище има индивидуален комин).
Във фоайето на сградата е предвидено място за посрещане на гости, както и отделно помещение за велосипеди и детски колички и помещение за чистачка.
Има и обособен и общ двор с атрактивно озеленяване. По фасадата и козирката има ефектно нощно осветление.

Предлагаме и други подобни имоти.

Виж имота на картата Принтирай

Сподели обявата

Твоят агент

Виктория Аврамова

Телефон: 0882 424 160 / 0884 619 130

Email: viki@imotibg.com

Скайп: viki_imotibg