Вижте най-скъпите имоти на спортисти - Тайгър уудс Дейвид Бекъм Майкъл Джорданl


Новото имение на Дейвид Бекъм в Западен Лондон

Оценява се на 57.1 млн. долара През октомври Дейвид и Виктория Бекъм продават имението си в Хартфордшир за 12 млн. паунда и си купуват нов имот, за който плащат 30 млн. паунда плюс 5 млн. паунда за ремонти, което се равнява общо на 57.1 млн. долара. Имението, което почти не е променяно през последните 150 години, е с площ от 850 кв. м. и разполага със седем спални, пет бани и паник стая.

 

Имението на Тайгър Уудс на остров Джупитър, Флорида

Оценява се на 60 млн. долара Уудс се нанася в новото си имение във Флорида през 2011 г. след развода си. Къщата е огромна, но още по-впечатляващото е, че към нея има писта за бягане и голф игрище с площ 3.5 акра.

 

 

Имението на Мария Шарапова в Манхатън бийч

Оценява се на 4.1 млн. долара Не се знае много за имота, който световната номер 5 в тениса нарича свой дом. Миналата година тя смени имението си в Манхатън бийч с къща за 4.1 млн. долара с изглед към океана. Другият дом в средиземноморски стил в Лонбоут кий, Флорида (на снимката) се оценява на 1.2 млн. долара и разполага с четири спални, басейн и док. Смята се, че Шарапова е закупила къщата с пари, спечелени от тениса, още преди да навърши 20 г.

 

Къщата на Шакил О'Нийл в Уиндърмиър, Флорида

Оценява се на 7.4 млн. долара Шак купува този палат, който някои може да са гледали в телевизионното предаване MTV Cribs през 1993 г. за 3.95 млн. долара, а миналата седмица тегли ипотека от 8.9 млн. долара. Имението с площ 6 530 кв. м. има баскетболно игрище, огромен гараж за неговите 30 спортни автомобила и огромна статуя на Супермен, която поздравява каращите лодки в океана. През 2012 г. Шак си купи супер скромен дом на около 50 км от имението си, който му е струвал едва 235 000 долара

 

Къщата на Коби Брайънт в Ориндж каунти

Оценява се на 8.6 млн. долара Имението на Брайънт с площ над 1 800 кв. м. е на пазара от август 2013 г. Той може да оправдае сериозната цена от 8.6 млн. долара с някои от екстрите, между които са аквариум с акули, фризьорски салон, басейн и джакузи. Той и съпругата му Ванеса купуват имота през 2001 г. от спортния агент и колекционер на редки монети Дуайт манли, който плаща 1.7 млн. долара за къщата в края на 90-те години. Брайънт пътува с личния си хеликоптер от къщата си за тренировки в центъра на Лос Анджелис и вероятно иска да намали това разстояние.

 

Имението на Майкъл Джордан в Чикаго

Оценява се на 16 млн. долара След като на два пъти се опита да продаде къщата Майкъл Джордан отново я е обявил за продажба на цена от 16 млн. долара, според Zillow.com. Цената е сериозно намалена в сравнение с исканите за нея 29 млн. долара при първото й излизане на пазара.

 

 

Къщата на Ана Курникова във Флорида

 Оценява се на 26 млн. долара 1860 кв. м. рай на водата. Това е мястото където Ана Курникова и дългогодишния й приятел Енрике Иглесиас живеят в ексклузивния квартал на Маями Бей Пойнт. Техни съседи са Шер, Лил Уейн, Рики Мартин, Мат Деймън, Били Джоел, Роузи О'Донъл и Глория Естефан. Двамата купуват къщата през есента. Освен всички удобства имотът разполага и с тенис корт, разбира се.


Публикация на 2016-05-25 21:54:41
Източник: profit.bg


Подобни новини:

ТЪРСЕНЕ